Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Calm Lotus Blog

Hello! Sziasztoook! ????

Szeretnél egy nagy változást az Életedbe úgy, hogy közben a világ másik végén, egy misztikus kis szigetet jársz be? Legtöbb embernek egy nagy álom eljutni Balira. Én azt mondom, hogy a döntés a kezünkben van. Ha igent mondasz és szívből akarod, akkor eltűnnek az akadályok és megjelennek az úthoz a támogató energiák.

Ha meghívnak az Istenek az Ezer Templom Szigetére, azt érezni fogod minden porcikáddal!

Október 2 – 14- ig tudsz csatlakozni a grandiózus átalakuláshoz és Kalandhoz!

 

Szóval ismét irány Bali október 2-án este. Az utazás prémium légitársasággal, az Emirates járatával történik (egy átszállással) és mivel éjszaka utazunk nagyrészt, ezért végig is aludhatjuk az idő nagy részét :) Erre most nagyon odafigyeltem.

 

Lehet, hogy Neked is bakancslistás ez a kis sziget, de mégsem akarsz egyedül utazni, viszont térre is van szükséged, hogy ne legyen lekötve minden perced? Akkor ezt az utat Neked ajánlom nagy nagy szeretettel. Lelkesen szervezem most is ezt az utazást, hogy olyan élményekben legyen részed, amelyre egész életedben emlékezhess :) Varázslatos kultúra, mesés környezet, álomszép szállások.....és...FELEJTHETETLEN PROGRAMOK

 

Én Nagyházi Éva vagyok, és imádok utazni (emellett sorolhatnám mennyi mindennel foglalkozom...tibeti hangtál terápia, jóga, festés, access bars...stb:)) Ebből a lelkesedésből és hobbiból kelt életre az utazással kapcsolatos tanácsadás, hogy a tapasztalataimat, tudásomat, jártasságomat a hozzám hasonló, nyitott, kíváncsi, örömteli társaimnak átadjam. Mivel imádom Balit ,(voltam már többször is)most már elég jól ismerem és szuper, támogató és szeretetteljes kapcsolatokat építettem ki az idők folyamán, ezért szívesen segítek Neked is, hogy eljuss az Istenek szigetére! Én ismét útra kelek 2024. október 2-án. Juhuuuuu


Olvass tovább és ha életed kalandjára vársz, jelentkezz mihamarabb, hogy a repülőjegyet még kedvező árban vehesd meg!

 

"Csak azt az utazást bánod meg, amelyikre nem mentél el. "

 

Rád is vár Bali! Az Istenek Szigete, ez a csodálatos kis gyöngyszem az Indonéz szigetvilágban.

Miért is ne valósulhatna meg az álmod? Dönts, és irány Bali 2024. októberében!:)

 

Az első 3 napot Nusa Duán töltheted, egy csodálatos, tengerparti 4*-os szállodában, amely rendelkezik spa és wellness részleggel, medencével, bárral. Egyrészt kipihenheted az utazás fáradalmait, másrészt belevetheted magad a KALANDBA!
NUSA DUA annyit jelent: két sziget. Bali déli részén a Bukit Badung félszigeten található. A szállodának van egy magán partszakasza, és minden szoba az óceánra néz WOW! Hogyan lehetne ez még ennél is jobb?? :)))

Innen egyik délután átmegyünk az Uluwatu Templomhoz, ahonnan megcsodálhatod a meseszép Naplementét a szikla tetejéről.
Ez a templom a 11. században épült egy 90 méteren magasodó mészkő sziklán, az Indiai-óceán felett.
Körbejárjuk a templom területét, majd este tradicionális balinéz Kecak táncot adnak elő a helyiek.
Uluwatu a Bukit-félsziget délnyugati csúcsa Balin. Ez ad otthont a Pura Luhur Uluwatu templomnak. Az „ulu” a szárazföld végét jelenti, míg a „watu” sziklát. A templom egy 70 méter magas szikla szélén épült, és eszméletlen kilátás nyílik innen a tengerre.
A 10. században épült, hogy elriassza a gonosz szellemeket.

Október 6-án, 3 éjszaka után kicsekkolunk a tengerparti szállásról és átmegyünk Nusa Lembongan szigetére (hogy a bőröndjeinket ne kelljen meghajóztatni, azok útnak indulnak Ubudba, ahol is az utazás végéig maradunk)
Nusa Lembongan egy kicsi sziget Bali délkeleti partjaihoz közel. Egyre népszerűbb célirány azoknak, akik valamiféle édeni szigetre vágynak. Lembonganon nem zaklatják a turistákat mozgóárusok, nincs zajos forgalom, viszont vannak csodálatos strandok és bámulatos tájképek. Ezen a szigeten tényleg ki lehet kapcsolódni, relaxálni. Itt a tengervíz sokkal szebb, mint bárhol Balin. Már önmagában az itteni tengervíz csodás azúrkékje miatt érdemes idelátogatni.Lembongan mindössze 8 négyzetkilométer területű. Alig 5 ezer lakosa van.

A szállásunk a parthoz közel lesz, egy édenkerti szálláson, ahol egy éjszakát töltünk. Természetesen bejárjuk a szigetet.

Október 7-én délben kicsekkolunk és hajóval visszamegyünk a nagy szigetre, Balira és irány Ubud, közép – Bali.

 A szállás a központban található, mégis meghitt, csendes helyen.

Ubud Bali kulturállis fővárosa, központi hely, ahonnan minden nevezetesség könnyen elérhető.

Október 8-án meglátogatjuk az ubudi Szent Majomerdőt, megnézzük az egyik rizsteraszt, ahol hintázási lehetőség is lesz. Onnan pedig elmegyünk egy Kávé- és teaültetvényre, ahol megkóstolhatunk számtalan fajta kávét és teát, köztük a Luwak kávét (cibetmacska kávé)

Október 9-én szabadprogram. Lehet masszázsra menni, vásárolni, lazulni a hotel medencéje mellett stb :)

Október 10-én irány egy szépséges vízesés, jó idő esetén meg is tudunk mártózni benne :) Utána pedig elmegyünk egy szent forráshoz, ahol tisztító ceremóniát végzünk.

Október 11-én ismét pihenőnap, szabadprogram

Október 12-én egy hosszabb utunk lesz a Batur vulkánhoz. Először bejárjuk a Batur templom óriási területét, aztán felmegyünk egy mesés kilátással rendelkező étterembe, ahonnan megcsodálhatjuk a vulkánt.

A délután a teljes pihenésről és relaxálásról fog szólni a Batur Hot spring termálfürdőben, ahonnan szintés szépséges kilátás lesz a vulkánra.

Október 13-án lesz az utolsó teljes napunk. Este 7-kor indulunk a reptérre és 14-én, 0:05-kor indulunk haza, Magyarországra.

Ne gondolkozz sokat! Ha hív az út, vedd meg mihamarabb a repülőjegyet, onnantól pedig az energiák melléd állnak :)))

Az ár tartalmazza:

  • Valamennyi transzferszolgáltatást (reptérről szálláshelyre, szálláshelyről reptérre, egyik szálláshelyről a másikra, hajó transzfert Nusa Lembongan szigetére és vissza)
  • 4 csillagos szállást Nusa Duán (3 éjszaka), 4 csillagos szállást Nusa Lembongan szigetén (1 éjszaka), 3 csillagos szállást Ubudban  -  az ár mindegyik szállást reggelis ellátással és kétágyas szobákban történő elhelyezéssel tartalmazza.
  • A túrákat magyar idegenvezetéssel, légkondicionált kisbuszban, angolul beszélő balinéz sofőrrel
  • A szervezési költséget

Az utazás ára: 1100 EUR

Fizetési ütemezés, lemondási feltételek:

  • Foglaláskor fizetendő 400 EUR(vissza nem térítendő előleg)
  • Második részlet (400 EUR) 2024. június 30-ig
  • Harmadik részlet (300 EUR) 2024. auguszts 31-ig

​Az ár nem tartalmazza:

  • Az utasbiztosítást és útlemondási biztosítást.
  • Az Indonéziába történő belépéshez szükséges turistavízum díját (500 000 IDR vagy annak megfelelő összeg, mely érkezéskor fizetendő a reptéren rúpiában, euróban, dollárban vagy bankkártyával, vagy online előre is fizethető bakkártyával).
  • A reggelin kívüli étkezéseket
  • A túrák során felmerülő fogyasztást
  • A helyi vásárlásokat, szolgáltatások igénybevételét 
  • A programtervben nem szereplő, egyéb szabadon választott szervezett programok díját
  • a repülőjegyet

A tibeti hangtálak rezgései segítik a mély ellazulàst, amikor is erősödik az immunrendszerünk, sokkal jobban alszunk utána, nyugodtabbak, harmonikusabbak leszünk.

Ugyan mi visz arra bárkit, hogy Délkelet-Ázsia egyik legszegényebb országába vágyakozzon, ahol akkora a szmog, hogy az utcán egymást is alig látják az emberek? Egyszerű: a hit és a hívás.